Fiscale en juridische advisering

Op dit moment adviseren wij (achter de schermen) diverse administratie en (kleinere) accountantskantoren op het gebied van specifieke fiscale vraagstukken ( o.a. bedrijfsopvolging, fusie, splitsing, herstructurering, risicospreiding, onroerende zaken etc.) Kenmerkend in advisering is om buiten de "grenzen" om te denken en toch binnen de grenzen te blijven.

Ook op internationaal fiscaal gebied, kunnen wij u behulpzaam zijn met o.a. specifieke ingangen in;

  • Oostenrijk
  • Polen
  • China / Hong Kong

Door jarenlange relevante ervaring kan uw fiscale probleem bekeken worden vanuit een andere invalshoek en kan dit nieuw licht op uw zaak werpen!

Specialisme; onroerende zaken;

In het verleden is – en in het heden wordt door ons veel advieswerk gedaan voor de projectontwikkeling en aannemerij. Ook de aanschaf van een onroerende zaak door u als bedrijf vraagt maatwerk en elke zaak is anders. U zult versteld staan van de extra mogelijkheden, maar ook van de gevaren, die er zijn. Wij zijn gespecialiseerd in alle juridische, financiële en fiscale facetten en mogelijkheden rondom onroerende zaken.

Laat u verrassen en neem contact met ons op of stel een vraag via het contactformulier. U krijgt vrijblijvend antwoord op al uw vragen.